Parkeren – change of plan

IMG_0166

 

 

 

 

 

Enkele oplettende lezers hebben terecht de opmerking gemaakt dat het lijkt alsof de site niet meer wordt bijgewerkt. Dit klopt! De tijd die er de afgelopen jaren in is gaan zitten om leuke reacties en tips te delen   ontbreekt mij. Daarnaast is het aantal nare en vervelende berichtjes steeds groter en het afkeuren van deze teksten levert mij slechts negatieve energie op.  Alle informatie is terug  te vinden in de verschillende artikelen.

De site zal nog enige tijd in de lucht blijven maar zodra het contract afloopt met de webhost zullen wij geen nieuwe termijn meer aangaan.

Door het grote aantal positieve reacties heb ik toch besloten de site langer in de lucht te houden en hier weer wat aandacht en tijd aan te besteden.  Uw input is meer dan welkom om er een prettig leesbare en informatieve site te behouden. 

Met vriendelijke groet,

 

Cindy Wilmink

 

 

 

Reacties

 1. Wat jammer Cindy! Je hebt een hele nuttige, waardevolle site opgebouwd. Het zou onnoemelijk zonde zijn als al deze informatie verloren gaat. Vooral ook omdat info over terugkeer verder zo slecht te vinden is. Is het niet mogelijk om de site elders onder te brengen, of iemand te vinden die m wil overnemen? Of kun je hem niet sluimerend laten bestaan?
  Ook is het jammer te lezen dat je blijkbaar erg gedesillusioneerd bent geraakt. Probeer negatieve reacties je niet te laten raken. Het is de vloek van internet. En je vindt het overal. Reacties onder online krantenartikelen bijvoorbeeld, of op twitter, zijn vaak om te huilen.

  Ik wil je in ieder geval een hart onder de riem steken. Zelf woon ik in duitsland, en ben inmiddels een echte grensganger. Een beetje van beide kanten. Maar toch zal ik vermoedelijk ooit terug verhuizen. Alleen al voor mezelf is het fijn dat de website zou blijven bestaan. Maar er zijn zoveel anderen voor wie jouw site onmisbaar is.

  Enfin, hartelijke groet,
  Mirjam

 2. Hi Cindy,

  Ik ben het helemaal eens met Mirjam. Jammer! Er is zo weinig hulp te vinden over terug keren naar Nederland, je doet het voor een goed doel, en wie de nuttige kant van deze web site wilt inzien doet dat, Online commentaar geven is tegenwoordig zo makkelijk en ‘velig’. Ik zou zeggen laat je niet demotiveren, want er zijn genoeg mensen die jou kennis en hulp nodig hebben.

  Ik woon zelf in Istanbul en ben van plan om na 8 jaar terug te keren naar Nederland. De instanties in Nederland zijn helaas niet erg hulpzaam bij dit process. Tijd zal het leren..

  Wens iedereen die overweegt terug te keren heel veel succes!
  Groetjes,

  Yasemin

Laat wat van je horen

*