Cindy vertrekt

 

 

 

 

Beste lezers,

Ik vertrek…. Per 3-11-2018 is de website overgenomen door Martien.

Toen ik 8 jaar geleden deze website startte was er erg weinig on-line informatie te vinden over terugkeer naar Nederland.  Inmiddels zijn er veel Facebook pagina’s waar informatie gedeeld wordt. Het modereren van (vaak negatieve en bizarre) reacties kost erg veel tijd en ik merk dat ik steeds vaker met tegenzin de mailtjes lees en beantwoord. Er blijven maar weinig positieve verhalen  over om te posten dus het is tijd om de deur te sluiten en te focussen op andere zaken.

Via Change of Address assisteren we al meer dan 10 jaar Repats en Remigranten vanuit alle uithoeken van de wereld. Vaak in opdracht van het bedrijf maar ook veel particuliere klanten weten de weg naar ons te vinden. De laatste groep neemt vaak contact op als er naast de terugkeer in de privé sfeer andere ingrijpende zaken spelen. Denk aan ontslag in het buitenland, scheiding, overlijden van dierbaren, heimwee, ziekte etc. Alle energie en kracht is nodig om die situaties het hoofd te bieden en de praktische zaken rondom de terugkeer uitbesteden geeft ruimte om dit op de juiste manier te doen.

Voor ons is het vinden van (al dan niet tijdelijke) woonruimte, de juiste school, bank, verzekeringen en de bureacratische rompslomp dagelijkse kost en wij kennen hierdoor de juiste wegen en (zij)ingangen om het proces glad te laten verlopen. Efficient en op maat. Natuurlijk hangt daar een prijskaartje aan maar als je de uren uitrekent die je zelf kwijt bent om alles uit te zoeken…

 

Voor meer informatie kunt u voortaan mailen naar cindy.wilmink@changeofaddress.nl

 

Reacties

 1. Jammer. Heb veel baat gehad van deze blog. Kan het mij wel indenken dat je er geen zin meer in hebt met al die negativiteit.

 2. Mevr. M.Verheijen zegt:

  Goede morgen

  Nadat er vanmorgen een mailtje bij mijn post zat reageer ik hierop. Waarschijnlijk heb ik wel eens gekeken omdat ik zo,n heimwee had. Ik was dan ook in Spanje op advies van mijn arts voor mijn gezondheid. Dat laatste lukte heel goed. Toch kochten we een appartement in Nederland.
  Nederland blijft een zeer moeilijk land om als Nederlander terug te keren en als veelal oudere mensen is het bijna ondoenlijk geworden. Veelal vergeten we dat na jaren alles is veranderd. en je toch tussen wal en schip geraakt als je ,je niet aanpast..Gelukkig kent mijn man zelf nog veel ,anders was het bijna niet te doen geweest. Nu,na bijna 1 jaar kan ik zeggen. de keuze was goed alleen hadden we met een bootje moeten komen (grapje) Wij gaan voorlopig alleen nog overwinteren in Spanje maar wonen de meeste tijd in Nederland.. Jammer dat U zo weinig hebt gehad van het vele werk dat U er ingestoken hebt. Ik wens U veel succes en vergeet niet Nederlanders zijn ook geen gemakkelijke mensen. En dat is geen grapje

 3. Beste Cindy,

  Bedankt voor alle informatie en je inzet al die jaren.
  Ik vond het leuk om je zo vinden al weet ik niet meer precies hoe ik toen op jouw website terechtkwam. 😉
  Ik volg je op Twitter en wie weet ontmoeten we elkaar een keer in persoon, zou leuk zijn!

  Het allerbeste en groetjes uit Maassluis x

Laat wat van je horen

*