Ik vertrek…. Per 3-11-2018 is de website overgenomen door Martien.

Toen ik 8 jaar geleden deze website startte was er erg weinig on-line informatie te vinden over terugkeer naar Nederland.  Inmiddels zijn er veel Facebook pagina’s waar informatie gedeeld wordt. Het modereren van (vaak negatieve en bizarre) reacties kost erg veel tijd en ik merk dat ik steeds vaker met tegenzin de mailtjes lees en beantwoord. Er blijven maar weinig positieve verhalen  over om te posten dus het is tijd om de deur te sluiten en te focussen op andere zaken.

Via Change of Address assisteren we al meer dan 10 jaar Repats en Remigranten vanuit alle uithoeken van de wereld. Vaak in opdracht van het bedrijf maar ook veel particuliere klanten weten de weg naar ons te vinden. De laatste groep neemt vaak contact op als er naast de terugkeer in de privé sfeer andere ingrijpende zaken spelen. Denk aan ontslag in het buitenland, scheiding, overlijden van dierbaren, heimwee, ziekte etc. Alle energie en kracht is nodig om die situaties het hoofd te bieden en de praktische zaken rondom de terugkeer uitbesteden geeft ruimte om dit op de juiste manier te doen.

Voor ons is het vinden van (al dan niet tijdelijke) woonruimte, de juiste school, bank, verzekeringen en de bureacratische rompslomp dagelijkse kost en wij kennen hierdoor de juiste wegen en (zij)ingangen om het proces glad te laten verlopen. Efficient en op maat. Natuurlijk hangt daar een prijskaartje aan maar als je de uren uitrekent die je zelf kwijt bent om alles uit te zoeken…

 

Voor meer informatie kunt u voortaan mailen naar cindy.wilmink@changeofaddress.nl