Dit artikel is gesponsord door Sloopauto Service.

Wanneer u emigreert, immigreert, of juist remigreert, heeft u ontzettend veel te regelen. Werk gerelateerde zaken, een woning, verzekeringen en oh ja, die oude auto moet u eigenlijk ook nog kwijt. Het liefst zo snel en gemakkelijk mogelijk. Onze sloopauto service kan u hiermee uitstekend bij van dienst zijn. wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en het laten slopen van sloopauto’s, schadeauto’s, defecte auto’s en auto’s die niet meer in het bezit zijn van een APK.

Door ons uitgebreide landelijke netwerk van autosloperijen en autodemontage bedrijven, bent u in een mum van tijd van uw auto af. Tevens bieden wij u de beste prijs, want ja, uw auto is altijd geld waard. hoeveel uw kapotte/oude auto opbrengt hangt af van o.a. de leeftijd, schade, de kilometerstand en het type. Onze sloopauto-ophaaldienst haalt uw voertuig kosteloos en op een door u gewenste locatie op. Ter plekke ontvangt u van ons een officieel vrijwaringsbewijs van de RDW en het afgesproken gedrag in contanten. Een zorg minder.

Van de 1001 zaken die u moet regelen is uw auto er één van. Laat uw sloopautoSloopauto verkoop of defecte auto geen zorg worden en neem vandaag nog contact met ons op. Met een enkel telefoontje regelen wij het gehele traject voor u. Van de afmelding bij het RDW, zodat u niet meer wegenbelastingplichtig bent. tot de daadwerkelijke autosloop. Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Als immigrant, remigrant of emigrant heeft u immers al genoeg te regelen. Wij helpen u graag verder.